Hartelijk welkom op de website van Camping Coimbrão. 

Wanneer u langs de Portugese kust van Porto naar Lissabon reist, vindt u onze camping in het plaatsje Coimbrao. Dit rustige dorp ligt tussen Figueira da Foz en Nazaré, op een afstand van ongeveer 6 kilometer van het strand (Praia de Pedrógão). 

                                        Onze GPS coördinaten zijn: N-39º-54’-01”  W-008º-53’-17” 

Na verschillende keren door Portugal te hebben gereisd, besloten we in 1992 om Duitsland te verlaten en in Portugal te gaan wonen. We kwamen terecht in het dorpje Coimbrão. We wilden niet te dichtbij het strand wonen omdat het daar in de winter heel vochtig en ook veel te stil is. ’s Zomers zijn er juist te veel mensen en kan het er heel lawaaiig zijn.

Het idee ontstond om een kleine rustige camping te beginnen. Niet direct aan de kust maar dichtbij genoeg om geregeld even naar het strand te gaan om te zwemmen, iets te eten en te drinken of van de zonsondergang te genieten om daarna de rust van het dorp en de camping weer op te zoeken. In de zomer van 2000 openden wij ‘Camping Coimbrão’.

Met onze camping kunnen de grote, drukke campings aan de kust vermeden worden. Ook bieden wij een prettig verblijf in de winter. 

Zoekt u rust en bent u geïnteresseerd in de cultuur van Portugal en haar inwoners dan heten wij u van harte welkom op onze camping.

Wij verheugen ons op uw bezoek. Claudia en Waldemar Fischer